Voor als je het jaar 2018 goed wilt afsluiten hebben wij een aantal festivals en feestjes uitgezocht die je dan zeker niet wilt missen! Dus lees snel verder en koop je kaartje!

 

  • vrijdag en zaterdag 2 & 3 november – Gin and Beer Fest 2018

biernet logo

Het eerste Gin and Beer Fest! Je kunt hier verschillende gin-tonics, speciaalbieren en een lekker hapje bij een van de foodtrucks halen. Van een strandstoel naar feesten in de club, het kan allemaal tijdens dit evenement in Breda.

https://www.biernet.nl/bier/agenda/02-11-2018/gin-and-beer-fest-2018

 

 

 

  • vrijdag 23 november – Nachtcollege Maastricht 2018

In november bestaat Nachtcollege 6 jaar en dat moet gevierd worden. De line up bestaat uit Gary Beck, Deep Dimension, Justin Timmers en Jorn Luka. Dit is zeker een house/techno feest dat je niet kunt missen!

https://www.nachtcollege.com/events

 

 

 

  • zaterdag 24 november – Qlimax Arnhem 2018

Dit is een erg populair harstyle/hardcore feest, dat was wel te merken aangezien de kaarten binnen 15 minuten waren uitverkocht! Probeer nog snel jouw kaartje te bemachtigen zodat je dit te gekke feest niet mist! In de line-up staan artiesten zoals Sound Rush, Tweekacore en B-Freqz.

https://www.q-dance.com/en/events/qlimax/qlimax-2018/

 

 

  • zaterdag 1 december – Euphoria Tilburg 2018

Voorgaande jaren was het een groot feest en ook dit jaar beloofd het hardstylefeest een echte knaller te worden. Ze hebben een frisse mix van talenten en gevestigde namen uit de scène uitgenodigd. Het evenement vindt plaats in 013! De kaarten worden alleen online verkocht.

https://www.013.nl/programma/4903/euphoria

 

 

  • maandag 31 december – Vunzige Deuntjes NYE 2018

Heb je nog geen plek om NYE door te brengen? Dan is vunzige deuntjes misschien wel wat voor jou! In meerdere steden zoals Tilburg, Amsterdam, Antwerpen en Almere is dit evenement te vinden. Overal komen andere artiesten dus kijk wat jij leuk vind en koop je kaartje!

https://vunzigedeuntjes.nl/evenementen/vunzige-deuntjes-nye-festival-scheepsbouwloods-amsterdam/