Welkom bij de docenten Fashion Week! De trends in de fashion wereld veranderen continu. Wij leerlingen houden ons natuurlijk bezig met kleding en je ziet altijd weer leuke nieuwe outfits door de school verschijnen. Niet alleen de leerlingen hebben hun eigen unieke stijl, maar ook de docenten lopen er modieus bij!

fashionweek me kolen

Old school Van Kolen style
Hier zien we de old school Van Kolen style. Van Kolen is natuurlijk een unieke leraar en dat zie je ook terug in zijn kledingstyle. De hippe blouse met verschillende kleuren kralen, geeft aan dat meneer Kolen graag in zijn vrije tijd kralen rijgt! Let vooral in de komende maanden op de priceless baard, want met kerst wordt de baard groen en komen er kerstballen in te hangen. Wij kijken er al naar uit meneer! De broek is van Van Lier dus die kan er wel mee door en de schoenen… laten we zeggen dat je niet zou verwachten dat ze 149 euro kosten. Toch als je kijkt naar de volledige look en de zwoele blik mag je er zeker zijn meneer Kolen!

 

 

Creative vintage Sein style
Hier zien we de Creative vintage Sein style. Mevrouw Sein is een echte vintage shopper en ze mag zeker even in de spotlights gezet worden. Het shirt van Pollewop is lekker kleurrijk en toont aan dat ze een creative mind heeft. Het vest en de broek zijn dan weer geen vintage… beetje jammer mevrouw! De stoere nike schoenen maken het weer goed en zo verdient mevrouw Sein zeker een plekje in de docenten fashionweek!

 

 

 

Flower power Van Loonen style
Nu komen we bij de Flower power Van Loonen style! Zelf ben ik erg enthousiast over deze look. De prachtige jurk van Didi zit als gegoten en de vintage laarzen maken het helemaal af. Ze zijn zelfs zo vintage dat ze niet meer weet waar ze vandaan komen en hoe duur ze waren… misschien tijd voor nieuwe schoenen? Nee hoor mevrouw, u ziet er fashionable uit en bent de zeker een uitblinker van deze fashionweek!

 

Trendy Bouman Style
Natuurlijk verdient mevrouw Bouman ook een plekje in de fashionweek! Bouman heeft hier een complete look van Mistral. Het blousje is vrolijk, net zoals Bouman zelf (zelfs nu ze gestopt is met roken!). De broek is Casual maar de schoenen maken het trendy. Maar liefst 160 euro! En dat met een docentensalaris. Dan de haarstijl, lekker kort & pittig is altijd goed. Kortom, You are looking goed madam!

 

 

klassieke Schollen style
Natuurlijk sluiten we altijd af met een knaller, meneer Schollen! We zien gelijk dat hij al ervaring heeft in de modellenwereld met de  “Zwoele blik , ik kijk in de verte” pose. De blouse van Marco Polo, de broek van Scotch & Soda en de schoenen van Marco polo. Meneer heeft zeker verstand van merkkleding! Tot slot de unieke haarstijl: “Random uitstekende plukjes”. Maar geen schrik meneer, You can pull of that hairstyle!