Stel jezelf voor aan ons:

Mijn naam is Demi Kelders en ben 19 jaar oud. Ik kom uit Eindhoven en studeer in Tilburg op De Rooi Pannen Marketing & Evenementen. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar en hoop ik dit jaar mijn diploma te halen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Op de middelbare school moest je een keuze maken en ik wist totaal niet welke opleiding ik zou gaan doen. Het enige dat ik wist, was dat ik iets met communicatie wilde doen. Ik heb voor De Rooi Pannen gekozen, omdat het goed staat aangeschreven.

 

Wat waren jouw eerste gedachtes? Is het zoals je had verwacht?

Het is wel anders, want ik had wel verwacht dat het hier goed georganiseerd zou zijn. Natuurlijk heeft iedere school z’n slechte punten, maar sta toch verrast dat het hier ook zo erg is. Ik kwam hier met het insteek dat docenten meer discipline hadden, maar je wordt meer aan je lot overgelaten. Het zou fijn zijn als er met de leerlingen beter wordt gecommuniceerd en meer duidelijkheid wordt gegeven.

 

Kun je een aantal docenten beschrijven?

In de eerste jaar hadden we voor het vak project meneer Cornelissen als docent. Een favoriet die helaas afscheid van ons heeft genomen. Hij was erg meelevend en maakte graag een praatje met de leerlingen. Als docent zijnde had hij goede contact met leerlingen en hij luisterde graag naar ons.

Mevrouw Bouman heb ik nu al drie jaar voor de vakken Frans, Engels en Communicatie. Ze is echt een super fijne docent, die super goed uitlegt en ook echt geduld heeft. Ze legt dingen misschien wel tien keer uit en ze vindt het echt niet erg om het voor de elfde keer uit te leggen. Buiten de lessen maakt ze graag tijd voor ons.

 

Wie is jou lievelingsdocent?

Mijn lievelingsdocent is mevrouw Bouman. Ik krijg al vanaf dag 1 les van haar en haar lessen blijven interessant.

Welke vakken vind je het leukst?

In de eerste leerjaar vond ik het vak Project erg leuk. In de tweede jaar sprak cross mediaal mij erg aan. In de derde jaar krijg je veel vrijheid in het vak At The Office en dat vind ik erg fijn. Er zijn niet echt vakken die ik niet leuk vind, maar soms zijn er dagen dat ik in sommige vakken geen zin heb.

Wat ga je missen aan school?

School zelf ga ik niet echt missen, maar wel mijn klas. We zijn al drie jaar een hechte klas en hebben met z’n allen veel meegemaakt. Vaak gezellig en soms te druk, maar dat maakt onze klas speciaal.