Wij hebben vijf leerlingen van onze school vragen gesteld over hun kleding. Ben jij al benieuwd? Lees dan snel verder!

 

De leerlingen op onze school kopen gemiddeld twee keer per maand nieuwe kleren. Wat voor soort kleding zij kopen hangt van het moment af, maar op dit moment kopen zij het vaakst truien. Dit komt natuurlijk, omdat het kouder wordt.

 

Eigen smaak

De leerlingen doen alleen mee met de mode als zij het leuk vinden, ook letten de meesten niet op het merk als zij kleding kopen. En kijken zij nooit in modebladen, de smaak van hen kleding wordt beïnvloed door internet of social media. De favoriete kledingstukken zijn vooral nieuwe kledingstukken, zoals een nieuwe bruine teddy jas, nieuwe schoenen, wollen jurk en nieuwe truien.

 

Grootste modefout

Ook hebben we gevraagd aan de leerlingen, wat zijn/haar grootste modefout is. Dit zijn Uggs, een gilet in cowboy stijl en geen merk dragen. Verder vinden zij de waist bags, zwarte wijd uitlopende broeken, panterprint, een coltrui onder een T-shirt dragen en in een trainingspak naar school gaan de lelijkste modetrends van nu.

 

Boodschap

Iedereen straalt met zijn/haar kleding een boodschap uit. Wij hebben aan de leerlingen gevraagd wat voor boodschap zij denken dat ze uitstralen. De antwoorden hierop waren neutraal, ik draag wat ik wil, classy, casual chic en prima, verzorgd.

 

Straal jij ook een boodschap uit met je kledingstijl? Laat het ons weten!