Hotspots Tilburg…

 

 

 

 

 

Tarte Tatin: Een lemon & lime-bar, mini framboos cheesecake of toch liever een taart met Belgische chocolade en karamel. Je kan er heerlijk genieten van taartjes of een lekker drankje drinken aan de coffeebar. Tarte Tartin is geopend sinds 2017. Maar waar komt de naam Tarte Tartin van, Het betekend omgekeerde appeltaart. De taart werd per ongeluk gecreëerd door twee zussen die de appeltaart lieten vallen. Tarte Tartin ligt erg goed centraal. Het adres is Lieve Vrouwenplein 10 in Tilburg.

EVE: EVE is dé nieuwste hotspot in de Tilburgse Spoorzone. In deze gerestaureerde en monumentale treinloods kun je de hele dag (van ontbijt tot diner) terecht voor de lekkerste drankjes en gerechten. Geniet in de zomer van het grote en zonnige terras op de oude draaibrug voor treinen. Het fijne aan EVE is dat het zo naast het station van Tilburg.

Locals: Bij deze gezellige koffie en lunchbar kan je genieten van de heerlijke, vers gezette koffie. Locals brandt de koffiebonen zelf in de zaak. De hele menukaart is homemade en alle zoetigheden worden zelf gemaakt en ook voor de lunch wordt alles vers bereid, met veel lokale producten.

Eetbar de wagon: Eetbar de Wagon is een unieke eetbar voor foodlovers die zich bevindt in een authentiek treinstel uit 1930. Hier geniet je van creatieve gerechten. Aan de moderne bar met zicht op de open keuken zie je waar mooie ontbijt, lunch, of diner gerechten vandaan komen. Je kan lekker buiten zitten op het terras of je kan een treinstel reserveren met een groep vrienden. Eetbar de wagon ligt erg dicht bij EVE midden op het centraal station

Restaurant RAK: Strak langs het water, op de middenpier van de Piushaven, vind je het moderne en stijlvolle restaurant Rak. Hier kan je genieten van een lekkere soft shell taco of een gegrilde ribeye steak. Je hebt een mooi uitzicht op de haven van Tilburg.

Gin Fizz: Gin Fizz is een cocktailbar in een van de kleinste straatjes van Tilburg. In de weekenden zorgen dj’s voor nog meer sfeer tot diep in de nacht.  Gin Fizz heeft een erg leuke en gezellige houten uitstraling.

Frozi Yogi: De Frozen Yoghurt is niet alleen lekker maar ook nog eens verantwoord. Deze yoghurt wordt gemaakt van magere melk in combinatie met wat volle yoghurt. Je kan dus genieten zonder je heel schuldig te voelen. Het is heel erg makkelijk, je pakt een bepaalde maat van je beker, daarna kies je jouw smaak van yoghurt, dan kies je een topping en weeg je je beker af aan de kassa. Als de persoon voor je hetzelfde gewicht heeft van de beker dan krijg je het gratis. Ze verkopen ook lekkere verse smoothies.