Sinds de zomervakantie voorbij is, en we officieel zijn begonnen aan het 3e jaar, zijn we bezig met de voorbereiding op onze examens. De eerste examenweek begon 19e november en eindigde de 23ste van november. Echt van harte ging het niet.. zuchtend en steunend werkte we naar de examenweek toe en gingen we de examenweek door. Aan het einde van de week en we denken dat we voor alle 3e jaars spreken, waren we blij dat het er eindelijk op zat en alles weer zo goed als normaal werd.  

 

Maar toen kwam het volgende; het afwachten… VERSCHRIKKELIJK. Drie weken lang heeft iedereen in spanning af zitten wachten op de uitslag. Vandaag is het dan eindelijk zo ver .. de oudergesprekken.  Hartstikke spannend natuurlijk. De docenten hebben nog niks losgelaten over hoe de examens zijn gegaan, dat maakt het denken wij nog wel het spannendst. Normaal gesproken ga je naar een oudergesprek waarvan je de punten al weet maar nu heb je geen flauw idee wat er gezegd gaat worden.  

 

Aan alle studenten heel erg veel succes vanmiddag! Aan de gezichtsuitdrukkingen zullen we genoeg zien 😉