Hoi allemaal, deze week zijn wij met z’n 3e een groep voor de mediaredactie. Bij deze stellen we onszelf even voor zodat jullie ons beter leren kennen!

Hii, mijn naam is Janneke Ars en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in klein dorpje in de gemeente Oirschot. School is niet mijn favoriete hobby, dus naast school heb ik nog een aantal andere hobby’s zoals hockeyen, wintersport, nieuwe landen ontdekken, foto’s maken en veel leuke dingen doen met vriendinnen! Over een aantal weken gaan we met school op reis en ik ga gezellig mee naar Krakau. Ook ga ik in de zomervakantie naar Budapest en IJsland waar ik erg veel zin in heb 🙂 Wat ik na deze opleiding wil gaan doen is nog een beetje een raadsel, wel weet ik dat ik nog wil verder studeren en heel erg blij ben als ik hier mijn diploma haal!

 

Hey, Mijn naam Loes van de Wouw, ik ben 18 jaar oud en woon in Tilburg (Reeshof). In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden, uitgaan of uit eten. Verder doe ik niet meer aan sport, ik heb 8 jaar gehockeyd maar daar ben ik mee gestopt omdat ik het niet meer zo leuk vond. Ik ben begonnen aan deze opleiding omdat ik nog niet zo goed wist wat ik wil leek dit mij een goede optie  aangezien dit een brede opleiding is. Als ik deze opleiding heb afgerond neem ik waarschijnlijk een tussenjaar. En daarna beginnen aan een HBO opleiding. Met school gaan we in mei op reis, en ik ga naar Thessaloniki Griekenland, daar heb ik erg veel zin in!

 

Heyy, ik heet Iza Bergmans, ben 17 jaar en word volgende week 18 🙂 Ik woon in een dorp genaamd Goirle. Dat is gevestigd net naast Tilburg. Mijn hobby’s zijn hockeyen, slapen, eten en leuke dingen doen met vrienden. Zoals opstap gaan, uit eten, reizen etc. Ik sta bekend als de slaapkop en de krullenbol van mijn vriendengroep. Ik weet nog niet wat ik later wil worden, maar gelukkig heb ik nog genoeg tijd om daar achter te komen. Wat wel zeker is, is dat ik door wil gaan studeren!