Hoi allemaal, deze week zijn wij met z’n 3e een groep voor de mediaredactie. Bij deze stellen we onszelf even voor zodat jullie ons beter leren kennen!

Hoi hoi, mijn naam is Maud Wellens en ben 17 jaar. Ik kom uit Teteringen, een klein dorpje tussen Oosterhout en Breda. Als sport doe ik voetbal. Ik train 1x in de week 2 uur en speel op zondags een wedstrijd. Verder vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vriendinnen, reizen, uitgaan en snowboarden! Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik nog niet goed wist wat ik wilde gaan doen en deze opleiding is erg breed. Op 12 mei vertrek ik voor een week naar Berlijn met de bus. Daar heb ik erg veel zin in. Ik weet nog niet zo goed wat ik na mijn MBO wil gaan doen, misschien een tussenjaar of gelijk door naar het HBO.  

 

Hey, Mijn naam is Romy Bakker. Ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Barendrecht. Dat is een stad vlakbij Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen. Ik speel bij Barendrecht MA2. Ook vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen, zoals uit eten, feestjes en om festivalletjes te pakken. Ik vind het heel leuk te reizen. Ik ben al naar New York, Thailand, Rome, Madrid en bijna alle Hoofdsteden van Europa geweest. Ik ben begonnen met deze opleiding, omdat ik niet zo goed wist wat ik wou.

 

 

Hoi ik ben Ties Bodde, ben 18 jaar oud en woon in Middelbeers. Waarschijnlijk kennen jullie Middelbeers want het is echt een boerengat. Mijn hobby’s zijn voetballen, slapen en met mijn vrienden chillen. Ik voetbal bij de Beerse Boys in de A1.  Mijn vrienden wonen ook allemaal in Middelbeers dus ik hoef niet ver te reizen om op bezoek te gaan. Ik heb voor deze school gekozen omdat ik hier veel vrijheid heb en veel kansen heb met doorstuderen. Met schoolreis ga ik naar Krakau. Daar heb ik ook super veel zin in! Ook ga ik met mijn vrienden in de zomervakantie naar Albufeira, dat ligt in Portugal. Wat ik hierna wil gaan doen als opleiding weet ik nog niet zo goed, maar ik heb al wel een beetje gekeken naar journalistiek.