Dit weekend is het zover! De 6e verjaardag van Draaimolen! Speciaal daarvoor hebben ze een mooie locatie in Tilburg gekozen. Het Patronaat. 5 en 6 april kan er weer lekker gedanst worden. Sinds 2012 zet Draaimolen de tent op zijn kop, afgelopen jaar hebben ze al heel wat internationale artiesten weten te strikken zoals: Nina Kraviz, Maceo Plex, Dixon, Marcel Dettman en LSD. Ze laten dit jaar nog niet de hele line-up zien maar er zijn al wel een paar artiesten die ze bekend hebben gemaakt. Dat zijn: ROD, Blawan, DJ Bone, Solar, Mozhgan en Job Jobse. Draaimolen heeft voor het 2e jaar op een rij een plekje in de top 50 populairste festivals van Nederland bemachtigd!

Let wel op, Draaimolen is 18+ dus neem je ID mee. Als je een kaartje voor zaterdag 6 april hebt gekocht moet je voor 12 uur ‘s nachts binnen zijn. Anders mag je niet meer naar binnen. Draaimolen is een techno/house festival, dus je moet wel van die muziek houden, maar als je van een goed potje techno houd is dit festival echt iets voor jou!  

Alle 2 de dagen duurt het prachtige festival van 22:00 tot 6:00, een nachtje doorhalen dus.

Wil je meer informatie over het festival? Bezoek de website: https://draaimolen.nu/

Ik zou zeggen: Heel veel plezier!