Heeyy, mijn naam is Marlijn Deelen. Ik ben 19 jaar oud en woon in het dorp Vught. In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vrienden en vriendinnen en ga ik winkelen, terrassen of andere leuke dingen doen. En ik houd er ook van om veel te reizen en meer van de wereld te zien dan alleen Nederland! Daarom vind ik het ook erg leuk dat we in mei een week naar Krakau gaan met school.

De reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen is dat het een erg brede opleiding is waar je later veel verschillende dingen mee kunt doen. Na De Rooi Pannen wil ik graag naar het hbo maar ik weet nog niet welke opleiding.

Hoi, mijn naam is Reno Villevoye. Ik ben 18 jaar oud en kom uit de Reeshof in Tilburg. In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenteam bij RKSV Sarto, dit doe ik nu al 11 jaar. Ook ben ik bij iedere thuiswedstrijd van Willem II op de Kingside te vinden. Verder ga ik vaak iets drinken met mijn vrienden of op stap. Ook vind ik het leuk om op stedentrip te gaan, daarom verheug ik me op de reis naar Berlijn met school!

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik vroeger graag journalist wilde worden, maar toen ik van de havo een stapje terug moest naar de mavo was dit niet in een keer meer mogelijk. Deze opleiding komt redelijk in de buurt van journalistiek en dat is wat ik wil gaan doen na deze opleiding.

Hellooo, ik ben Lieke en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in een stad dichtbij Tilburg, namelijk Oosterhout. Ik heb voor de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen gekozen omdat ik vind dat marketing bij me past. Inmiddels ben ik een tweedejaars student op de opleiding. Na deze opleiding wil ik graag Communicatie gaan studeren aan het Avans in Breda. Buiten schooltijd ga ik graag met vriendinnen shoppen of een drankje nuttigen op het terras.