Van zondag 12 mei tot vrijdag 17 mei gaan we weer met alle tweedejaars op studiereis! Je kon kiezen uit de steden Krakau, Berlijn en Thessaloniki. we gaan verschillende activiteiten doen tijdens de studiereis. De groep die naar Krakau gaat, gaan bijvoorbeeld naar Auschwitz en de Joodse Wijk  bezoeken. Verder gaan ze ook nog iets sportiefs doen namelijk een hike en een vlottentocht.

In Berlijn gaan ze naar Checkpoint Charlie en het Holocaustmonument. Verder gaan ze ook sportieve dingen doen zoals fietsen door Berlijn en verschillende musea bezoeken. De groep die naar Thessaloniki gaat, is de kleinste groep omdat er maar 18 mensen mee kunnen, dus werd er geloot wie er mee mocht naar dit mooie Griekse eiland. Hier gaan de leerlingen de Griekse keuken leren kennen en een fietstocht doen.

Het is een mooie kans van De Rooi Pannen dat we gratis op studiereis mogen. Het enige wat we zelf moeten betalen is eten, drinken en de dingen die je er zelf wilt doen/kopen.

Wij wensen namens de redactie van This Is Me iedereen heel veel plezier tijdens de studiereis!