Cross Crew deze week

Wij zijn Pepijn, Bjorn en Fabiënne. Wij zijn 17 & 18 jaar oud en zitten nu in leerjaar 2 van de opleiding marketing & communicatie. Na deze opleiding willen we alle 3 een vervolgopleiding doen. Maar we weten nog niet wat we hierna gaan doen. In onze vrije tijd houden wij ons bezig met voetbal, uitgaan, festivals, muziek luisteren en leuke dingen doen met vrienden.

Deze week zijn wij deel van de Cross Crew van This is me.

Wij zijn nu hier, omdat we moeten leren om samen te werken en een redactie te leiden. Om dingen in te plannen en zelf content te verzinnen. Het is ter voorbereiding van volgend jaar, want volgend jaar moet en we dit doen als examenopdracht.

De mediaweek is een leerzame week, want je leert je eigen content verzinnen en creëren. Ook leer je goed samenwerken en de opdrachten verdelen.