Wij zijn Bouke, Rosalie en Kim en we zijn 18 jaar oud! We zijn tweedejaars leerlingen op De Rooi Pannen M/E in Tilburg. Allemaal hebben we gekozen voor de richting Crossmediaal, vandaar dat jullie de komende week een aantal artikelen, geschreven door ons, voorbij zien komen.

‘Crossmediaal laat je verrassen’

Rosalie houdt zich het liefste bezig met het ontwerpen van posters, logo’s en content. Haar creativiteit kan ze daar goed in kwijt. Bouke vindt het heel leuk om video’s te monteren. Hij kan dit uren blijven doen. En ook Kim bedenkt en ontwerpt het liefst content, ze kan zich goed verdiepen in de doelgroep.

Buiten school houden we ervan om gezellige dingen te gaan doen met onze vrienden. Gezellig de kroeg in, een terrasje pakken, een middagje shoppen, ga zo maar door. Bouke gaat ook graag naar de sportschool. Kim en Rosalie zoeken daarentegen liever een excuus om niet te hoeven gaan. Daarnaast hebben we een bijbaantje in de supermarkt, achter de kassa, of in de interieurbouw. Dit doen we zodat we in het weekend een lekker biertje kunnen drinken ;).

In mei gaan we allemaal op studiereis. Bouke gaat naar Berlijn en Kim en Rosalie gaan naar Krakau. Het zijn hééle lange busreizen (naar Krakau zelfs wel 15 uur!!!), maar desondanks kijken we er naar uit.

Volgend jaar doen wij examen in Crossmediaal communiceren. Daarna zijn we alle drie van plan om naar het HBO te gaan. Kim wil Communicatie gaan studeren op Fontys hier in Tilburg. Rosalie ook maar dan op Avans in Breda, dit is nou eenmaal dé beste stad van Nederland’, aldus Rosalie. Bouke weet nog niet welke studie hij wilt gaan doen, maar waarschijnlijk wel iets anders dan Marketing/Communicatie. Een hele andere twist dus.