Hallo allemaal, in deze week zijn wij een van de 2 groepen van de mediaredactie. Bij deze stellen wij ons voor zodat jullie weten wie wij zijn.

Hey,

Mijn naam is Dilaver Solak en ik ben 18 jaar oud en kom uit Dongen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij VVDongen in de A1. Ik train 3 keer per week en op zaterdag heb ik een wedstrijd. Ook ga ik meestal op stap met mijn vrienden wat drinken. Ik houd er ook veel van om te reizen. De reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen is, omdat het een brede opleiding is waar ik later overal terecht kan. Na de opleiding wil ik naar het HBO maar ik weet nog niet welke opleiding ik wil gaan doen.

 

 

Hallo,

Ik ben Sven Willems, ik ben 18 jaar oud en woon in Oostelbeers. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. Zelf voetbal ik bij Beerse Boys in de A1 en ik ben supporter van PSV. In mijn vrije tijd doe ik graag iets met mijn vrienden. Binnenkort gaan we met school op Reis, ik ga mee naar Krakau en ik heb er veel zin in. In de zomer ga ik zelf ook nog met mijn vrienden naar Chersonissos daar kijk ik ook echt na uit. Wat ik na deze opleiding wil gaan doen weet ik nog niet zo goed, ik weet wel dat ik nog een HBO opleiding wil gaan doen.

 

Hi!

Mijn naam is Nikki Lammers, ik ben 18 jaar oud en woon in Tilburg (Reeshof). In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en vriendinnen zoals terrassen en uitgaan. Verder sport ik ook regelmatig en vind ik een rondje lopen of hardlopen leuk om te doen, vooral als het zonnetje schijnt. Ik ben begonnen aan deze opleiding omdat ik nog niet zo goed wist wat ik wil leek dit mij een goede optie aangezien dit een brede opleiding is. Als ik met deze opleiding klaar ben twijfel ik nog of ik een tussenjaar ga nemen of gelijk naar het HBO. Op het moment lijkt de opleiding DBC, oftewel Digital business concepts. Ook ga ik met de studiereis naar Krakau en daar kijk ik erg naar uit met mijn lieve vriendinnetjes.