Deze week zijn wij de Cross Crew van This Is Me! Hieronder kom je iets meer te weten over ons, lees snel verder!

NYNKE SCHUERMANS

Holaaa! Ik ben Nynke Schuermans en ik ben 17 jaar oud bijnaaaa 18! Ik woon in De Blaak in Tilburg. Als ik niet op school zit kun je me vinden in de stad op het terras of in de winkels. Ook kun je me voorbij zien huppelen op een hockeyveld met een super gezellig team. Samen met mijn vriendinnen een filmpje pakken met super veel popcorn en M&M’s zeg ik ook zeker geen nee tegen! Maar een feestje blijft toch wel het leukst! Nadat ik hier mijn diploma heb opgehaald ga ik door studeren op het HBO. Waar? Geen flauw idee… maar daar hebben we nog een jaartje voor

 

MAUD EWALS

Hoi! Mijn naam is Maud Ewals. Ik ben 18 jaar oud en kom uit de Reeshof in Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te hockeyen, leuke dingen te doen met vrienden, uiteten gaan, shoppen en soms wat Netflix kijken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te reizen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het een erg brede opleiding is en marketing mij erg aansprak. Na deze opleiding wil ik graag een hbo-opleiding doen. Welke dat gaat worden weet ik zelf nog niet helemaal.

 

 

AMANE ELSÄCKER 

Mijn naam is Amane, ik woon in Breda en ben 18 jaar oud. Muziek is eigenlijk mijn grootste hobby, naast het feit dat ik altijd muziek aan het luisteren ben ga ik bijna maandelijks naar concerten. Ook speel ik nog eens gitaar en ukelele, mijn leven is dus een en al muziek. Natuurlijk vind ik andere dingen ook leuk, zoals uiteten gaan, netflixen of reizen. Na deze opleiding weet ik niet precies wat ik wil doen, een tussenjaar, hbo of gelijk aan het werk. Ik weet het niet. ‘Ik zie wel waar het leven mij brengt zeg ik eigenlijk altijd opleiding’.