Wij zijn Linde, Nánouk en Zoë. Wij zijn 18 jaar

oud en zitten nu in leerjaar 2 van de opleiding Marketing & Communicatie. We hebben de richting cross mediale communicatie gekozen omdat de vormgeving bij dit onderdeel ons meer aansprak. Na deze opleiding willen we alle 3 aan een vervolgopleiding starten. Linde wil misschien na het mbo de opleiding SPECO gaan doen. Nánouk en Zoë weten nog niet helemaal wat ze hierna willen gaan doen. In onze vrije tijd houden wij ons bezig met uitgaan, festivals, muziek luisteren en leuke dingen doen met vrienden.

Deze week zijn wij deel van de Cross Crew van This is me.

Wij zijn nu hier, omdat we samen nieuwe content gaan bedenken. Volgend jaar is dit een examenopdracht dus dit is ter voorbereiding daarvan. Het is daarom ook wel leerzaam, zodat we nu al weten hoe het is. We vinden het ook wel leuk omdat we een beetje creatief bezig kunnen zijn om verschillende dingen te bedenken.