Cross Crew!!!

Sofie Hesselmans

Hola, mijn naam is Sofie Hesselmans. Ik ben 18 jaar oud en woon in een klein dorpje genaamd Esbeek. In mijn vrije tijd spreek ik graag met me vrienden af. De reden dat ik voor deze opleiding gekozen heb is omdat het een brede opleiding is en erg creatief. Na deze opleiding wil ik graag een tussenjaar nemen en gaan reizen.

Daan van Kerkvoorde 

Hallo, ik ben Daan van Kerkvoorde 20 jaar oud en ik volg de opleiding marketing, communicatie en evenementen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik altijd opzoek ben naar de vernieuwende trap en het zeer interessant hoe de marketing wereld in zijn werking gaat. 

Vanaf deze week zijn wij het team van de cross crew en gaan wij jullie op de hoogte houden van het aankomende nieuws.  

Waarom houden wij dit deze week bij? Wij houden de cross crew bij omdat het deel is voor het examen dat zich plaats gaat vinden volgend schooljaar en voor voorbereidend werk gaan wij dit met zijn 2 de redactie bijhouden! 

De mediaweek is een leerzame week, want je leert je eigen content verzinnen en creëren. Ook leer je goed samenwerken en de opdrachten verdelen. 

We hebben er zin in!