Hoi allemaal, deze week hebben wij de mediaredactie in handen. Wij stellen ons even voor:

Mijn naam is Jennifer, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Dongen. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, naar festivals en luister ik muziek. Iedere zondag fiets ik samen met een groep ongeveer 60 km. Ook maak ik vaak lange tochten van 100 km in de zomer naar Limburg, België of Frankrijk.

Ik werk nu sinds een jaar ongeveer bij de Action. Ik werk daar als caissière op de zaterdag. Na deze opleiding ga ik de opleiding HBO communicatie volgen op het Fontys in Tilburg. Ik weet zeker dat later willen gaan werken in deze branche.

Mijn naam is Lisa Kafoe en ik ben 19 jaar oud. Ik woon met mijn gezin in de Reeshof. Ik studeer Marketing op De Rooi Pannen. Na deze opleiding neem ik een tussenjaar en ga ik reizen.

Buiten school werk ik en vind ik het leuk om met vrienden te zijn. Ik vind het gezellig om een drankje te doen op het terras. Naast mijn werk heb ik geen hobby’s. Ook ben ik tante en vind ik het geweldig om samen met mijn nichtje (van 2 jaar) op pad te gaan. Naar de dieren of naar de speeltuin.