Intents Festival wordt jaarlijks gehouden en is ondertussen een van de grootste en dance-festivals van Nederland geworden. Tijdens dit weekend kunnen de bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Dit houd in dat de mensen gewoon na een lange dag naar de camping kunnen gaan en vervolgens de dag daarna weer genieten van een nieuwe dag op Intents. Het  podia wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn echt super mooi.

 

Ik heb iemand geïnterviewd die vorig jaar naar Intents is geweest. Ik vroeg haar wat ze het leukste vond aan Intents. Ze antwoorden dat ze afgelopen jaar op zondag was geweest, want toen was ze op dat moment nog minderjarig. Ze vond het super leuk dat je verschillende keuze had in muziek, ook vond ze het super gaaf hoe ze de eindshow hadden gemaakt. Ze beschreef het zelfs met spectaculair vuurwerk en een super mooi podia. Ik vroeg me af wat voor soorten muziek er gedraaid werden op Intents. Ze vertelde dat er best wat verschil in zat, van hardstyle tot hip hop.

 

Festival tijden
31 mei 2019 – IntentsCity camping open 12:00u
31 mei 2019 – Pre-Party 16:00u – 01:00u.
1 juni 2019 – Intents Festival Saturday 11:00u – 00:00u
2 juni 2019 – Intents Festival Sunday 13:00u – 23:00u

De ingang sluit op vrijdag om 23:00 uur. Op Zaterdag en Zondag sluit de ingang om 20:30 uur.

Minimumleeftijd

Intents Festival heeft een minimum leeftijd van 18 jaar voor de camping, pre-party en zaterdag. De zondag heeft een minimumleeftijd van 17 jaar.

 

Locatie

Intents Festival wordt georganiseerd op Sportpark d’n Donk, Sportlaan 10 5062 JK Oisterwijk.