1. Wie ben je? Ik ben Loes van de Wouw.
  2. Hoe was de reis naar Thessaloniki? Het was erg leuk, ik heb me heel erg vermaakt en ik heb nieuwe mensen leren kennen dus dat is superleuk.
  3. Wat heb je gedaan qua activiteiten? We zijn toen we aankwamen langs de boulevard gelopen en langs de patisserie. De tweede dag hebben we een fiets tocht gedaan door de stad en daarna mochten we doen wat we zelf wilden. tot een uur of 6. Om 6 uur hadden de scouting en de leerlingen van de universiteit een speurtocht voor ons georganiseerd. Dag 3 gingen we naar het dorpje waar Mevrouw Argyropoulos is opgegroeid. Eerst gingen we naar het schooltje en kregen we een rondleiding hoe de school er van binnenuit zag. Daarna hebben we gevoetbald met de kinderen, ook gingen we naar een boerderij en moesten wij een heel groot stuk berg beklimmen en als afsluiter gingen we met zijn alle BBQ’en en dansen. De vierde dag gingen we naar de universiteit en daar hadden Mevrouw Argyropoulos en Mevrouw Sein een filmpje gemaakt over hoe Griekse mensen over Nederland denken en hebben ze ook een vragen rondje gedaan bij de Griekse studenten. Daarna kregen we een rondleiding door de universiteit en rond een uur of 1 kregen wij vrije tijd. Toen zijn we gaan winkelen en zijn met de boot gaan varen. Dag 5 gingen wij weer terug naar huis.
  4. Wat vond je het leukste wat jullie gedaan hebben in Thessaloniki? Het leukste van de reis vond ik het bezoek aan het dorp en op donderdag de vrije tijd.
  5. Wat vond je van het eten en drinken? Nou, het eten en drinken was gewoon oké. Ik heb twee keer sushi op en het eten was prima en goedkoop.