Pinkpop TGIF 

Yes, we mogen weer het jaarlijkse popfestival Pinkpop staat wederom weer voor de deur. Pinkpop is een van de grootste festivals van Nederland en dat mogen ze niet zomaar zeggen aangezien de organisatie al zins 1970 gehouden in de nagedachte van Pinksteren, maar ook omdat ze in de eerdere edities artiesten niet minder dan: Metallica, Pearl Jam, Pharrel en het lijstje gaat maar door er zijn weinig top artiesten die nog niet op het roze feest hebben gestaan. 

Dit jaar 

Dit jaar is het feest zeker niet zo minder met grootte namen zoals Mumford and Sonsthe Cure, Lenny Kravitz en Fleetwood Mac en kan ik doorgaan met het enorme lijstje van de grootte namen. Mis het daarom zeker niet 7/8/9 juni van het pinksterweekend.  

Extra informatie  

 

Pinkpop vind plaats op het trein van Megaland in Landgraaf er zijn meerdere opties om het terrein op te komen die ik hier voor de zekerheid zal beschrijven 

Voor de trein 

Check voor een actueel reisadvies vanaf 28 mei de NS reisplanner op www.ns.nl of de NS Reisplanner app. 

Voor de bus 

Voor meer informatie kun je EventTravel op werkdagen bereiken per mail: info@eventtravel.nl, telefoon: 038 – 42 567 30 of via de chat op www.eventtravel.nl. 

Voor de auto 

  • Locatie Parking aan de Vijfbunderweg (naast Camping C) en 
  • Locatie Parking van attractiepark Wereldtuinen Mondo Verde (tegenover Camping B) 

Ticket informatie 

Aangezien alle tickets al zijn uitverkocht is het alleen nog mogelijk om via tickets via ticketswap te bemachtigen  

 

Alvast veel plezier!!!