Hier de crosscrew van de week! Wij stellen ons graag even voor.

Hiii! Mijn naam is Lara, ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Goirle, een dorp naast Tilburg.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik op stap en kijk

ik graag series op Netflix. Daarnaast ga ik ook altijd graag op vakantie! Wat ik na deze opleiding wil doen? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wil het liefst een HBO gaan studeren maar ik ben er nog niet helemaal over uit welke opleiding ik wil doen.

Hoi hoi! Ik ben Feike, 19 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Ik spendeer mijn tijd graag met vrienden. Verder houd ik van muziek luisteren, festivals bezoeken en uitgaan. Door de weeks ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden met mensen uit de buurt. Na deze opleiding ga ik sowieso een HBO doen maar ik ben nog druk bezig met oriƫnteren.