Mijn naam is Jelle de Groot, ik ben 17 jaar oud en kom uit Raamsdonksveer. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden. Ik vind het vooral leuk om te voetballen met vrienden.
Mijn hobby is basketbal, dit doe ik nu ongeveer een jaar bij BC Agathos. Ik train elke vrijdag van 18:15 tot 19:30 en op zaterdag een wedstrijd.

Ik studeer de opleiding Marketing Communicatie aan de Rooi Pannen. Na deze opleiding wil ik graag doorstuderen aan het HBO. Ik wil misschien de opleiding logistiek management gaan doen op het BUAS of logistiek op het Avans.

Ik werk nu twee jaar bij de Lidl in Raamsdonksveer. Ik vind het leuk en gezellig met mijn collega’s. Ik sta zowel in de winkel als achter de kassa.

Mijn naam is Stijn van Gastel en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Breda en in mijn vrije tijd ga ik het liefst bier drinken met vrienden en voetballen. Ik voetbal bij RKVV Jeka ik zit in J-019 en speel iedere zaterdag mijn wedstrijden met veel plezier. Ik studeer marketing en communicatie op De Rooi Pannen en zit nu in het 2e jaar en ik wil hierna een HBO opleiding gaan doen, welke opleiding ik wil doen weet ik nog niet. Ik werk ook nog bij de Coop als bijbaan dit doe ik met veel plezier.