Beste partypeople uit Tilburg en omstreken,

Heb jij al plannen gemaakt voor oud & nieuw? Wij zetten de 3 leukste feesten in Tilburg voor je op een rijtje. 

Het Grote Huisfeestje

Het Grote Huisfeestje is in de Koepelhal Het is vanaf 00:30 uur 1 januari 2020 te doen. De kaartjes gaan snel dus als je interesse hebt, koop dan een kaartje via de link op facebook.

Er komen een aantal grote namen voor jullie optreden zoals Snelle en The Partysquad. En het feest duurt tot 06:00 uur. De eerste editie van dit feest was vorig jaar en was een enorm succes.

Plan De Champagne 

Plan De Champagne is dit jaar weer in 013. Het begint op 31 december 23:59 uur en eindigt om 06:00 uur op 1 januari. De kaartjes zijn nog niet uitverkocht maar gaan wel hard. Je kan kaartjes bemachtigen via de facebook link. Er zijn 3 verschillende area’s met ook alle 3 verschillende muzieksoorten. Nachtcollege en Vunzige Deuntjes zullen aanwezig zijn. 

Fuifje

Fuifje is een nieuw concept waarbij je onbeperkt kan drinken in 4 verschillende kroegen in het uitgaansgebied van Tilburg. Het feest begint om 22:00 uur en eindigt om 06:00. Er zijn ook een aantal toffe artiesten zoals Disco Snolly en SJANNIES SCHUURTENT. Kaartjes zijn te halen via de Facebook pagina. Het is wel al bijna uitverkocht dus wees er snel bij!