Socialmedia-trends

Iedereen zit op social media of het nou zakelijk is of voor persoonlijk gebruik, het wordt dan ook elke dag gebruikt. Elk jaar zijn er ook nieuwe trends te zien die dan erg goed werken voor je pagina. Wij zetten drie trends even op een rijtje waardoor jij misschien wel je social media pagina kan verbeteren.

· Influencers

Je komt ze overal tegen op je tijdlijn met mooie foto’s van producten die ze promoten en daar krijgen influencers weer geld voor. Dit is voor veel influencers hun baan, en het werkt ook nog goed voor bedrijven. Als iemand zoals Anna Nooshin je product promoot zijn er heel veel mensen die hier naar kijken en het misschien wel kopen omdat ze tegen haar opkijken.

· Creative content

Creativiteit is erg belangrijk, wil je blijven opvallen en zorgen dat je eruit springt vergeleken je concurrenten moet je hier veel aandacht aan gaan besteden. In 2020 gaat dit alleen nog maar meer worden.

· Authenticiteit

In een wereld waar iedereen de meeste volgers wilt hebben en elkaar na doet is het belangrijk om vooral jezelf te blijven. Dit vinden je volgers leuk en hier volgen ze je voor. Om een stukje van jou te zien en niet een kopie van alle andere social media gebruikers.

Bronnen:

https://www.saleswizard.nl/2019/02/social-media-trends/