We hebben allemaal als studenten regelmatig de struggle dat we niet weten wat we moeten eten als lunch. Hierdoor kiezen we dan ook vaak voor een makkelijke optie, zoals een frikandellenbroodje of een worstenbroodje uit de kantine. Dat is natuurlijk makkelijk en ook nog eens lekker, maar niet zo goed voor de portemonnee als je dit te vaak doet.

Daarom hebben we voor jullie 5 makkelijke en ook nog eens goedkope lunchrecepten onder elkaar gezet.

Lees snel verder…

Lunch 1: Volkorenbrood met beleg

Lunchen hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Tegen een volkoren boterham met heerlijk beleg zeggen wij zeker geen nee! Tip: Probeer een keer een boterham met kaas en stukjes komkommer of tomaat. Zo maak jij jouw lunch ook nog eens gezond!

Lunch 2: Noedels

Je hebt ze kant-en-klaar en je kunt het ook volledig zelf bereiden. Neem noedels naar keuze mee naar school en laat er in de kantine gekookt water bij doen. Zo heb je een heerlijke en makkelijke maaltijd.

Lunch 3: yoghurt met muesli

Heb je niet veel tijd in de ochtend? Pak een bakje en doe daar wat yoghurt in. Neem nog een bakje mee waar je vervolgens muesli in doet en je bent klaar!

Lunch 4: Salade

Makkelijk en enorm gezond! Haal in de supermarkt een maaltijdsalade of maak je salade volledig zelf.

Lunch 5: Tosti

Pak een boterham, doe daar een plakje ham en kaas op en voilà! Een tosti is heerlijk zowel warm als koud. Tip: Haal uit de kantine een lekkere saus naar keuze voor bij jouw tosti.

Wij hopen dat jullie op deze manier wat inspiratie hebben opgedaan voor een makkelijke en lekkere lunch tijdens de schoolpauzes.

A.O