Trotseer de kou met de nieuwste trends! 

Wat worden nou de trends voor de herfst en de winter van 2022/2023? Vooral komen de cargo pants, fleecejassen, parka’s en andere soort outdoor items weer terug. Iedere trend keert een keer terug, of je het nou wilt of niet. De ene keer is het helemaal geweldig en de andere keer denk je “waarooom?!”, toch gaat bijna iedereen erin mee en is het toch niet meer zo raar.  

De zogenaamde “magazijnbroek” is weer in, de enige echte cargo pants! 

Iedereen heeft er een mening over, de ene vindt het geweldig en de ander vindt het net een magazijnbroek. Iedereen heeft zijn eigen mening maar toch loopt bijna iedereen er weer mee en is het weer heel erg in. Zelf vond ik het eerst heel leuk maar durfde ik het niet te dragen omdat het een hele andere style is dan bijvoorbeeld een skinny jeans. Maar als er steeds meer mensen het gaan dragen durf je het zelf ook! Dus ik zou zeker lekker met de trend meegaan en de cargo pants gaan dragen deze herfst en winter. 

Wil jij liever opvallen in de herfst/winter in plaats van die saaie donkere kleren te dragen ? Dat kan zeker want dat gaat populair worden! 

Wat je zeker gaat zien dit najaar zijn felle kleuren in plaats van saaie donkere kleren. Wil je ook liever opvallen dit najaar dan kun je zeker met de trend meegaan. En dan zijn het niet alleen de felle kleuren die je terug gaat zien maar dat in combinatie met een matching pak. Het worden vooral nette stoere pakken, een blazer met een pantalon en dan de leukste felle kleuren. Je kan de pakken netjes dragen met hakken eronder maar je kunt de pakken ook stoer maken en met stoere sneakers dragen. 

Enkellaarsjes? Echt niet! Kies voor de lange laarzen dit najaar! 

De enkellaars is al jaren favoriet, maar dit seizoen mag deze klassieker ruimte maken voor de hoge laarzen. Deze zomer zag je ze al voorzichtig voorbijkomen maar dit najaar zijn ze helemaal de trend. Deze laars is de perfecte aanvulling in je schoenencollectie. De laarzen zijn in alle vormen en maten: van glad leer tot crocoprint en van plat tot met een flinke hak. Deze laarzen houden je benen ook nog is warm als je in de winter een rokje aan wilt. Je gaat