De stichting  

Dit jaar gaat onze afdeling marketing en evenementen naar Oostenrijk. Dit gaan we doen voor een goed doel namelijk: Stichting Gijsje eigenwijsje. Deze stichting heeft als doel gezinnen die een ernstig ziek of ongeneselijk ziek kind hebben een weekendje weg aan te bieden. Zo houden ze mooie herinneringen over die ze kunnen koesteren. Gijs was zelf ongeneselijk ziek en is dan ook zelf met het idee van een stichting gekomen omdat die zelf de wens had om een weekendje weg te gaan met zijn gezin. 

De voorbereidingen  

 Samen met de klassen van marketing en evenementen hebben we taken verdeeld. Zo zorgt de evenementen klas voor de activiteiten die we in Oostenrijk gaan uitvoeren. De marketingafdeling zorgt onder andere voor posters en sponsoren. We zorgen voor mooie shirts, een bestickerde bus met de namen van sponsoren en het logo van dit jaar. Ook zorgen de studenten van marketing en communicatie ervoor dat er mooie spandoeken zijn bij de start en de finish. Gedurende deze reis wordt alles vastgelegd op de socials. Denk dan bijvoorbeeld aan Instagram en Tiktok. Maar ook gaat er een docent mee met camera apparatuur.  

Veiling 

Zo hebben we voor dit jaar een mooie film en mooie herinneringen. Vooraf aan de reis gaan we een veiling organiseren, om geld op te halen voor stichting Gijsje eigenwijsje. Deze veilig vindt plaats op 10 mei op onze school in Tilburg. Heb jij zelf nog spullen die je kan missen en die nog wel waarde hebben om te verkopen op de veiling. Dan hopen we dat je jouw attributen mogen ontvangen bij ons op school. Al deze opbrengsten gaan naar de stichting.  

De uitdaging 

Het plaatsje waar we zitten heet Ischgl, in de buurt van Salzburg. We gaan met zijn allen de berg ‘Liechtensteinklamm’ beklimmen. De Liechtensteinklamm is een kloof gelegen in de Alpen ten zuiden van de Oostenrijkse stad Sankt Johann im Pongau, gelegen in de deelstaat Salzburg. Deze berg heeft een hoogte van 700m. Bovenaan de berg wacht ons een cheque op met daarop het opgehaalde bedrag. We gaan ons allemaal tot het uiterste inzetten om deze reis tot een succes te laten komen. Alle tweedejaars zijn gemotiveerd en hebben zin in het avontuur waar we zolang naartoe hebben gewerkt.  


Lola  
Anouk  
Isabelle
MCE2B