The cross crew

Who we are?

Wij zijn Judith (21), Julia (19), Joëlla (18), Iris (18) en Jarno (18). We zitten allemaal in ons tweede leerjaar van de opleiding Marketing Communicatie en Evenementen organisatie. We hebben allemaal de richting cross mediaal gekozen omdat we allemaal niet zoveel met evenementen en sales hebben. We zitten dan ook met zijn vijven samen in de klas 2a. Ondanks dat we samen in de klas zitten wisten we niet heel veel van elkaar. Tijdens de media week hebben we elkaar dan ook veel beter leren kennen.
 
Waar de ene graag sport doet, doet de ander dat juist niet graag. Zo hockeyen Julia en Joëlla graag, Iris danst weer liever maar Judith vind je vooral op het terras en Jarno vind je vooral in de bouwhal van carnavalswagens. We zijn er dus achter gekomen dat we best verschillend zijn. Een grote gezamenlijke hobby is toch wel echt feesten. Zowel in het weekend gewoon bij een cafeetje in de buurt, bij vrienden thuis of op vakantie samen met vrienden we zijn overal te vinden. Reizen vinden we dan ook allemaal heel erg leuk, maar niemand zal Nederland verlaten tijdens Carnaval. Een van onze favoriete feesten van het jaar is namelijk Carnaval maar natuurlijk ook Koningsdag. Tijdens de festivals die we bezoeken moet er natuurlijk ook wat gegeten worden. Waar je ons kan vinden? Bij de pizza tent. Ons favoriete eten is namelijk Italiaans. Op een festival dus vooral pizza maar thuis natuurlijk ook pasta, spaghetti of lasagne. Nu weten jullie wat meer over ons en afgelopen week hebben wij ons uiterste best gedaan om leuke artikelen voor jullie te schrijven.
Wij wensen je veel leesplezier!

We are the cross crew week 6
 

S.D.  

Ik ben Sam, ik ben 18 jaar oud en woon in Tilburg, Reeshof. Ik zit op De Rooi Pannen en doe de opleiding Marketing Communicatie & Evenementen, ik zit nu in het tweede leerjaar. Op de Rooi Pannen kon je bij deze opleiding 2 richtingen kiezen van de Marketing kant en ik heb voor de richting Crossmediaal gekozen. Op de opleiding ben je vooral veel bezig met schrijven en dingen ontwerpen, zoals een magazine, maar ook leer je natuurlijk de vakken Marketing en Communicatie wat bij deze opleiding niet gemist kan worden. Naast dat ik school heb ga ik graag met vriendinnen gezellig iets doen en in het weekend ga ik graag naar Willem 2 toe samen met mijn vader. Ik ga ook graag met mijn vader samen kijken naar de Tilburg Trappers. Ik heb een halfzusje van 5 jaar oud, waar ga ik graag leuke dingen mee ga doen, bijvoorbeeld samen naar de bioscoop toe. Het is ook bijna weer tijd voor carnaval en dat vier ik graag 5 dagen lang samen met vrienden en vriendinnen.  

M.B. 
Mijn naam is Maaike, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Goirle. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Marketing Communicatie en Evenementen op de Rooi Pannen. Ik heb gekozen voor de richting Crossmediaal omdat ik het ontzettend leuk vind om bezig te zijn met social media, ontwerpen en schrijven. In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen, ga ik graag uiteten of drink ik een drankje op het terras. Verder ben ik nog werkzaam bij het bedrijf waar ik stage heb gelopen en hier verzorg ik alle social media pagina’s van klantenservice tot het maken van de foto’s en het bedenken van de bijpassende teksten.  

T.S. 

Ik ben Teun, Ik ben 17 jaar oud en ik woon Hooge Zwaluwe. Ik volg de opleiding Marketing, Communicatie en Evenement op De Rooi Pannen te Tilburg. Naast school ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig, Dit doe ik doormiddel van het ontwerpen van verschillende dingen. Zo maak ik voor verschillende bedrijven een nieuw logo of huisstijl. Sinds kort ben ik begonnen om een eigen portfolio op te zetten om mezelf beter onder de aandacht te brengen bij bedrijven. Dit doe ik doormiddel van een eigen website. Naast school en creatief bezig zijn ben ik ook erg sportief. Na mijn opleiding zou ik graag door willen studeren voor een hbo-diploma echter weet ik nog niet welke opleiding ik wil gaan doen. 

Z.V 

Mijn naam is Zara, ik ben 17 jaar en ik kom uit Tilburg vandaar dat ik elke dag lekker op de fiets naar school kom. Ook ik doe de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen en heb ook gekozen voor cross mediaal communiceren. Naast school ben ik vaak op het hockeyveld te vinden.  

En ook vind ik het erg leuk om te shoppen en gezellig wat doen met mijn vrienden. Op deze opleiding heb ik al veel geleerd en ben ik erachter gekomen dat ik het bewerken en fotoshoppen van foto’s erg leuk vind. Ook wil ik graag nog een opleiding hierna doen maar welke dat gaat worden ben ik nog niet helemaal uit.  

Hier de crosscrew van deze week, we stellen ons graag even voor!

Hoi Hoi, Mijn naam is Demi, ik ben 17 jaar oud. En volg de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen met veel plezier. Zit nu in mijn 2e leerjaar! Ik woon in Tilburg en het is ook erg makkelijk om op school te komen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen, ga ik graag naar feestjes en kijk ik ook veel Netflix series 😉
Verder beoefen ik de sport hockey. Ik ben 3 keer per week op het hockeyveld te vinden!
Wat ik na deze opleiding wil doen, weet ik nog niet! Wat ik wel weet is dat ik sowieso wil doorstuderen naar het HBO, ik ben nog druk bezig met het zoeken naar de juiste opleiding!
D.K.

Hoi ik ben Finn, ik ben 17 jaar oud en woon in het mooie dorpje Gilze. In mijn vrije tijd doe ik veel met mijn vrienden. En ik vind het leuk om voetbal te kijken of zelf te voetballen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het een hele brede opleiding is en als je klaar bent nog veel kanten op kan. Wat ik hierna wil gaan doen vind ik nog lastig, ik zit te twijfelen over een HBO studie.
F.V.E.

Hoii! Ik ben Anneleen, ik ben 17 jaar en woon in een klein dorpje langs Tilburg. Ik ga in mijn vrije tijd graag leuke dingen doen met vriendinnen. Ik vind het erg leuk om met vriendinnen te gaan winkelen, lunchen of uit te gaan.
Na deze opleiding wil ik graag nog door studeren. Ben al een beetje aan het kijken maar weet nog niet wat ik wil gaan doen hierna. Communicatie en business innovation spreken mij wel aan.
A.M.

Hi, mijn naam is Anna, ik ben 18 jaar oud en ik woon in een klein dorp genaamd Raamsdonk. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen zoals gezellig ergens lunchen met vriendinnen, shoppen en ook gaan we altijd samen op stap. Ook kijk ik graag series en films op Netflix.
Ik heb voor deze opleiding gekozen want het is een brede opleiding. Als ik deze opleiding heb afgerond wil ik graag HBO gaan studeren, maar waar ik dan verder in wil gaan studeren ben ik nog niet over uit.
A.B.

Hallo hallo, Mijn naam is Harm 2e jaar student van de Rooi Pannen Marketing en Evenementen in Tilburg. Ik ben 18 jaar oud en woon in Spoordonk een klein dorp in de gemeente Oirschot dat tussen Tilburg en Eindhoven ligt. Ik voetbal graag en doe dat 3x in de week. Verder kijk ik graag series op Netflix in mijn vrije tijd. Wat ik als hbo-opleiding ga doen weet ik nog niet maar ik weet wel dat ik na deze opleiding waarschijnlijk ga afstuderen. Verder luister ik nog graag naar muziek op spotify en is mijn lievelingsartiest Snelle.
H.M.

Hiii! Mijn naam is Lara, ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Goirle, een dorp naast Tilburg.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik op stap en kijk

ik graag series op Netflix. Daarnaast ga ik ook altijd graag op vakantie! Wat ik na deze opleiding wil doen? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wil het liefst een HBO gaan studeren maar ik ben er nog niet helemaal over uit welke opleiding ik wil doen.

Hoi hoi! Ik ben Feike, 19 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Ik spendeer mijn tijd graag met vrienden. Verder houd ik van muziek luisteren, festivals bezoeken en uitgaan. Door de weeks ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden met mensen uit de buurt. Na deze opleiding ga ik sowieso een HBO doen maar ik ben nog druk bezig met oriënteren.

Cross Crew!!!

Sofie Hesselmans

Hola, mijn naam is Sofie Hesselmans. Ik ben 18 jaar oud en woon in een klein dorpje genaamd Esbeek. In mijn vrije tijd spreek ik graag met me vrienden af. De reden dat ik voor deze opleiding gekozen heb is omdat het een brede opleiding is en erg creatief. Na deze opleiding wil ik graag een tussenjaar nemen en gaan reizen.

Daan van Kerkvoorde 

Hallo, ik ben Daan van Kerkvoorde 20 jaar oud en ik volg de opleiding marketing, communicatie en evenementen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik altijd opzoek ben naar de vernieuwende trap en het zeer interessant hoe de marketing wereld in zijn werking gaat. 

Vanaf deze week zijn wij het team van de cross crew en gaan wij jullie op de hoogte houden van het aankomende nieuws.  

Waarom houden wij dit deze week bij? Wij houden de cross crew bij omdat het deel is voor het examen dat zich plaats gaat vinden volgend schooljaar en voor voorbereidend werk gaan wij dit met zijn 2 de redactie bijhouden! 

De mediaweek is een leerzame week, want je leert je eigen content verzinnen en creëren. Ook leer je goed samenwerken en de opdrachten verdelen. 

We hebben er zin in!