Deze week gaat er een nieuw project van start. Het project Mediaweek is voor de derdejaars crossmediaal studenten. Voor dit project vullen leerlingen crossmediaal een leuke nieuwswebsite en sociale media over onze school, Marketing & Evenementen. Iedere week wordt dit gedaan door negen leerlingen, drie uit elke klas. De website heet www.this-is-me.nl

De mediaredactie bestaat iedere week uit negen leerlingen. Met deze groep maken we één artikel per rubriek en een filmpje van twee minuten. Het filmpje kan elke week helemaal anders zijn, van random vragen stellen aan leerlingen tot het grappig voorstellen van docenten.

De artikelen gaan elke week over de rubrieken die op de website staan. De rubrieken zijn: M&E Tilburg nieuws, M&B nieuws (markt en branch), TGIF-nieuws (Thank God It’s Friday!), Trends & Lifestyle en Over ons. Elke week komt er per rubriek één artikel op de website, deze artikelen en het filmpje worden elke week dus door andere leerlingen gemaakt.

Ook maken we per drietal uit dezelfde klas content voor op de website en sociale media. Zo maken we per groepje een artikel voor de rubriek ‘Over ons’ en nemen we een interview af. We houden de Instagram (marketing_evenementen_tilburg) en Facebook (De Rooi Pannen Marketing / Evenementen) bij. Dus volg deze pagina’s om op de hoogte te blijven en kijk goed op de schermen in het gebouw want daar komen ook berichten van de mediaredactie op te staan!

T.H