Elektrum festival: 

14 en 15 oktober 2023 is het weer zover, Elektrum festival in Boxtel. Kan jij heel de nacht door, dan is dit je laatste kans om een ticket te bemachtigen bij het populaire festival elektrum . 

Hoe kom je er? 

Ga je helemaal los op hardstyle en uptempo muziek? Dan ken je vast deze artiesten en zit je op de juiste plek. Heb jij alles gemist door corona? Dan is dit je kans om alles in te halen. Het is ongeveer 5 km van het station Oisterwijk af. Je kunt ook met pendelbussen naar het terrein of met de auto. Als je navigeert op Hollands diep Liempde en dan de gele borden volgt en de aanwijzingen van de verkeersregelaars dan komt u ervan zelf.  

Informatie over Festival 

Er zijn 4 verschillende podiums met 4 verschillende muziekgenres. Er is een boom box, classics, extra raw, uptempo en mainstage. Er komen vele bekende artiesten zoals Act of rage, Dual Damage, Rooler, Sickmode, Dimitri K, Paul Estak en nog veel meer… 

Het Festival duurt 2 dagen en is op zaterdag van 12:00 tot 00:00 en zondag van 12:00 tot 23:00.  Vergeet niet dat het 18+ is en ze controleren op je id of je binnen mag.