Jij vraagt je vast nu of waar deze lange reis heen gaat. Wij gingen voor stichting Gijsje eigenwijsje naar Oostenrijk toe. Wij gingen daar een week naar toe om voor het goede doel geld op te halen doormiddel van een berg te beklimmen. We hebben de eerste dag 11 uur gerezen daarna toen we aan kwamen bij ons adres in Oostenrijk, kregen we een lekkere maaltijd omdat we best laat aankwamen, daarna zijn we naar de kamers gegaan. Er stond voor de avond een filmreis gepland maar iedereen was zo moe dat je eigenlijk gewoon lekker voor jezelf wat kon gaan doen. De dinsdag hebben we een potje minigolf en de liechtensteinklamm beklommen in de avond stond er een quiz klaar voor ons en daarna had je vrije tijd.

De dag van de challenge

De woensdag dat was de CHALLENGE dag om half 9 begon de reis de klim van de berg. Rond een uurtje of 12 was iedereen wel boven en kregen we een welverdiende maaltijd, daarna naar beneden gelopen en de rest van de middag vrije tijd gehad in de avond stond er de feestavond gepland!!!!

De laatste dag

Donderdag een dagje rondgebracht in Salzburg en na het avondeten reden we terug richting Nederland waar we rond 11 uur in de ochtend weer in Tilburg aankwamen. 

De Cheque

Na een maand verstreken te zijn werd eindelijk de cheque uitgedeeld aan de moeder van gijs het was wel 10.000 euro wat we met alle klassen hebben opgehaald en wat zijn we er trots op.