Tilburg culinair
Ben jij nou een echte liefhebber van eten en drinken? Dan is Tilburg Culinair echt iets voor jou!
Op donderdag 26 september 2019 begint de openingsavond van Tilburg Culinair.
Donderdag wordt Tilburg Culinair geopend met een exclusieve avond voor sponsoren en hun gasten.
De chef-koks van de deelnemende restaurants gaan gezamenlijk aan de slag om de lekkerste gerechten te bereiden. Daarnaast zijn er op die avond voortreffelijke wijnen en andere drankjes en kun je genieten van het bijpassende entertainment.
De beste restaurants van Tilburg en omgeving presenteren zich.
Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt ieder jaar beloond met de Patrick Verbuntprijs.
De juryvoorzitter van dit jaar is Carlo Chantrel, hij is een chefkok van Zwaan uit Etten-Leur.
Het bestuur van Tilburg Culinair bestaat uit zes personen namelijk: Ton van der Aa, Roy Kwantes, Maicol van den Oetelaar, Alex Otten, Jeroen Rosenberg en Patrick van der Weijden.
Vrijdag tot 20:00 uur is alleen voor genodigden, daarna is Tilburg Culinair open voor publiek.
Zaterdag en zondag is het ook open voor het publiek.
Tilburg Culinair is al bijna uitverkocht. Alle beschikbare kaarten voor sponsoren zijn vergeven.
De kaarten die via de losse verkoop bij restaurants en via de site van Tilburg Culinair, zijn ook bijna op.
Het wordt dus erg druk en gezellig bij Tilburg Culinair.
Ben jij erbij?