Het huiskamer gevoel, veel bedrijven willen tegenwoordig een huiskamer gevoel. Maar wat is een huiskamer gevoel? Met het huiskamer gevoel wordt bedoeld dat je plekken hebt op het werk waar werknemers even kunnen ontspannen. Veel bedrijven hebben een dartbord, poule tafel of een plek waar een huiskamer is nagemaakt. Hiermee willen bazen bereiken dat de werknemers minder stress of een te hoge werk druk hebben. Op onze school De Rooi Pannen Marketing & Evenementen hebben wij ook zoiets. Wij hebben in de aula een voetbal tafel staan, die staat er ook voor de ontspanning om even je hoofd leeg te maken.

In de afgelopen zomervakantie hebben docenten hard gewerkt om in lokaal 110 ook het huiskamer gevoel na te bootsen. Het lokaal lijkt nu veel rustiger om in te werken. Docenten hopen hiermee dat leerlingen zich beter kunnen concentreren.

Een van de docenten die hard heeft meegeholpen is mevrouw Steenbergen. Mevrouw Steenbergen is er zelf ontzettend trots op. De docenten kunnen er heel blij mee zijn, maar de leerlingen moeten het gebruiken. De docenten hopen dat de leerlingen het lokaal mooi vinden en het een goede plek is om te werken. Op de foto hier beneden zie je al dat meneer Souwen en meneer van Buuren het een fijne werk plek vinden.