Hoe bereid u zich voor op het examen? 

Ik download het examen met het document examenvoorbereiding examinator, daar staat precies wat je moet doen. Welke bijlages er naar leerlingen, er staat welke rol ik speel zoals Marketing manager van Thialf, eigenlijn staat alles wat je nodig hebt in dat document. 

Wat doet u extra om leerlingen te begeleiden 

Ik probeer ze te wijzen op wat belangrijke zaken zijn op het examen, waar ze extra goed op moeten letten. 

Wat doet u tijdens het examen 

De dag voor het examen kijk ik of de printer goed is, vul ik het papier aan ect. Ik zet de schotjes in het lokaal, en ik test of alles goed werkt. Op de dag zelf kom ik op tijd en zet ik alle computers aan. Tijdens het examen kijk ik of alles goed werkt. 

Hoeveel dagen heeft u nodig om na te kijken 

Wij krijgen 15 dagen om na te kijken, met 2 docenten. Zelf doe ik er ongeveer 10 dagen over. 

Wat doet u na het examen 

Ik hou een evaluatie met andere docenten. We kijken wat er goed ging en minder goed ging. We proberen dit het volgende jaar beter te doen. 

Hoelang zit u al in de sub examen commissie 

7 jaar ongeveer, ook bij deze opleiding toen het nog bij handel zat.