Het is bijna 2021 en we kunnen er niet meer omheen; influencer zijn is een echte baan! Ben jij benieuwd naar het leven van een influencer, lees dan nu dit intervie
w

Heeft Corona een grote invloed op uw leven gehad?
“Natuurlijk. Ik heb eindelijk tijd om stil te staan ​​bij wat ik doe en wat ik in de toekomst wil doen. Dit heeft geleid tot een confrontatie tussen mijzelf en mijn carrière. Invloedrijke mensen zijn goed, maar dit is eigenlijk mijn leven. Wat wil je doen? Ik vond het een tijdje interessant, maar nu besef ik dat ik het zeker twee jaar niet leuk vind om te doen. Ik doe het nog steeds omdat dit mijn inkomen is. Mijn mening, want ik heb mijn “enige” influencer geaccepteerd, hoewel ik weet dat ik meer kan bieden.

Wat vind je van de “Veranderings -campagne van ZALANDO?

“Ik vind dit een heel goede campagne en het zet me echt aan het denken. Daarom hoop ik dat als mensen naar deze campagne kijken, ze het niet één keer zullen horen, maar ik hoop dat ze echt nadenken over de betekenis van deze boodschap. Verandering is inderdaad Eindeloze verhalen, als ik mijn carrière zie, zal ik het merken. Er zijn veel verschillen Ik’s geweest: De naïeve ik zat op school, ik was ineens een blogger en nu ben ik een ondernemer. Ik denk dat ik je zie Hoe je je als persoon kunt blijven ontwikkelen en dat is gek.


Hoe kijk je naar je doelgroep?
“Ik denk dat mensen mode vaak onderschatten. Het is helemaal niet zo oppervlakkig als het lijkt, mode kan bijvoorbeeld ook erg politiek of activistisch zijn. Als je er eerlijk naar kijkt, zul je zien dat mode een zeer krachtig hulpmiddel is, dat het veel voor een persoon kan doen. Mode is voor mij zeker een middel geweest om mezelf te ontwikkelen. Toen ik jong was, had ik een beetje vertrouwen in mezelf. Er waren altijd leukere meisjes in de klas, ik ben super bleek. Ik heb me altijd afgevraagd “wie ben ik nu?” Toen ik na de middelbare school geen uniformen meer droeg, merkte ik dat ik me kon kleden zoals de persoon die ik wilde zijn, en dat gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Als je kleding je zelfvertrouwen geeft, ga je met vertrouwen tegemoet. En dan trek je ook goede dingen aan, zoals de wet van aantrekking. Het kan natuurlijk voor iedereen anders zijn, maar voor mij speelde mode een grote rol. Ook al neig ik nu meer naar ondernemerschap, je zult me in 2021 nog steeds in de mode zien gaan. “