Ook dit weekend kunnen we weer met z’n alle genieten van de Tilburgse ijshockeyers. Deze keer maken zij zich klaar voor de Duitse club Füchse Duisburg. Kom jij niet uit Tilburg en ben je geïnteresseerd in de sportkant van de stad waar jij studeert? Dan moet je hier bij zijn! 

Tilburg trappers doen al een paar jaar mee met onze oosterburen. In de Nederlandse competitie zijn de Trappers 15 keer landskampioen geweest en wisten zij ook 15 keer de beker voor zich te winnen. Vandaar dat zij hebben besloten meer uitdaging op te zoeken in de Oberliga. Dat is de Duitse derde divisie en ook hier zijn zij al 3 keer landskampioen geworden. Helaas zat hier alle keren geen promotie bij en daarom zijn zij nog steeds te vinden in de Oberliga. 

Snelheid en Passie is waar de Trappers voor staan. Buiten het kijken van de wedstrijd is er veel omheen te doen. De gezelligheid van de drukke ijshal, hapjes en drankjes naar onze mening een prima vrijetijdsbesteding.  

Omdat de Trappers wordt er om de wedstrijden heen een Duitse sfeer gecreëerd. Denk hierbij aan braadworsten eten en natuurlijk veel bier drinken.  

Geïnteresseerd in de wedstrijd? Tickets kun je bestellen via de website van Tilburg Trappers. De prijs van de kaartjes varieert van   €11,- tot €25,-.  

Vind je dit toch te prijzig of wil je dit toch liever vanaf een warmere plek bekijken? Dan is dat geen probleem want alle thuiswedstrijden kan je bekijken via Trappers TV. Je betaalt hiervoor €5,- per wedstrijd en je kan ook een volledig pakket kiezen van 10 wedstrijden €48.50.  

 Dus ben jij een sportfanaat en ben jij benieuwd wat onze Trappers gaan doen dit weekend, dan mag je deze wedstrijd niet missen!  

Z.V