Op 19 februari 2020 gaan alle tweedejaars leerlingen van het Mbo Marketing en evenementen naar de Duitse stad Düsseldorf.

Düsseldorf is een grote stad met ruim een half miljoen inwoners.  Door de ligging van  Düsseldorf ten opzichte van Nederland is Düsseldorf gemakkelijk te bereiken en dit zorgt ervoor dat het een populaire bestemming is voor vakantiegangers of mensen die een dagje weg willen. Nederlandse toeristen zijn er het hele jaar te vinden, dat komt doordat er in de koude maanden kerstmarkten zijn en je in de zomermaanden al het moois van de stad kunt bewonderen.

Om 9:00 vertrekt de bus van af school naar Düsseldorf, de reis zal ongeveer drie uur duren

We hebben voor deze dag groepjes gemaakt van drie personen, met deze groep hebben we drie onderwerpen gekozen die wij moeten onderzoeken in deze mooie stad.

Wanneer we aankomen in de stad gaan we met ons groepje op pad om de stad te verkennen, hierover mogen we een vlog maken.

In de vlog moeten ook de gekozen onderwerpen terug komen, deze onderwerpen zijn:

Sport, shopping, culinair, uitgaansleven, kunst cultuur en architectuur, entertainment, parken en pleinen, scholen en universiteiten en als laatste onderwerp Business.

Hier heeft ieder groepje drie onderwerpen uitgekozen die niet dezelfde combinatie mogen zijn als die van andere groepjes.

De verwachte terugkom tijd is 21:00, genoeg tijd dus om het bijzondere van deze stad te ontdekken.

Bronnen: Meneer schollen

M.B.