Valentijnsdag staat weer voor de deur. Nog 1 week en het is weer zover. Maar wat moet je nou eigenlijk kopen voor jouw geliefde? In dit artikel geef ik je een aantal tips om voor jouw lief iets te doen of te kopen.

Afbeeldingsresultaat voor valentijnsdag


We kennen Valentijnsdag allemaal, maar hoe is dit eigenlijk ontstaan?
De Bisschop Sint Valentinus van Terni in Italië was altijd heel betrokken bij de armen, ouderen en kwetsbaren in de maatschappij. Hij ging ook vaak langs bij deze mensen en nam altijd een bloemetje voor ze mee. Hij was verzorger van de bloementuin in het klooster waar hij woonde. Veel mensen kwamen van ver om zijn bloementuin te bewonderen en regelmatig gaf hij aan jonge stelletjes een mooi bloemetje mee als symbool van trouw en genegenheid. Sint Valentinus kwam te overlijden op 14 februari. Paus Gelasius riep in het jaar 496 de veertiende februari uit tot de dag van de heilige Valentijn.
Valentijnsdag was geboren en sinds midden jaren 90 is het in Nederland ook erg gegroeid. Het is zo populair dat we er inmiddels niet meer omheen kunnen. Het is nu nog maar 1 week te gaan en misschien moet je nog een cadeau voor jouw lief kopen. Hieronder geef ik je 5 tips voor hem en haar!

Voor haar:

1. Hartjes ring van ByDieuw. (€7,95,-)

Hoe nu beter de liefde verklaren dan in de vorm van een hartjesring? Op deze leuke webshop van ByDieuw vind je deze te gekke ring en nog veel meer andere leuke sieraden. Neem zeker een kijkje op de site!


2. Een nachtje/ weekend weg.

Het ultieme Valentijn cadeau is een hotelovernachting! Verras daarom je Valentijn met een nachtje weg in een romantisch hotel.

3. Persoonlijk Valentijns cadeau. 

Je Valentijns cadeau moet een persoonlijke touch hebben, maar je hebt nog geen idee wat of hoe dit cadeau er uit moet zien. Kijk dan eens bij ‘Yoursurprise‘, in deze grote webshop vind je heel veel fijne cadeaus voor Valentijn. Van een ‘chocolade hart‘ tot een ‘liefdesslot‘ en een knuffel ‘kussen‘, die je kunt voorzien van een eigen afbeelding of persoonlijke tekst. Voor bijna alle cadeaus – op werkdagen besteld, de volgende dag bezorgd.

4. Een heerlijk geurtje.

Welke vrouw of man is er nu niet dol op? Ook met Valentijn is dit nog altijd een van de meest populaire cadeaus! Waar kun je dan beter terecht dan bij de parfum specialist ‘Douglas‘. Niet alleen in de stad kun je bij ‘Douglas‘ terecht, ook op internet kun je shoppen.

5. Een dag wellness.

Met een dagje wellness verras je niet alleen je Valentijn, ook is dit een heerlijk Valentijns cadeau voor jezelf. Perfect dus! Zoek een Spa op bij jou in de buurt en geniet van een heerlijke dag.

Voor hem:

1. Een ritje in een Ferrari Modena 360. (€65,-)

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak wordt er jaloers nagekeken zodra de rode Ferrari voorbij komt? 20 minuten rijden in deze fantastische bak is een droom voor velen.

2. Een heerlijk geurtje.

Ook voor mannen blijft een heerlijk geurtje een top cadeau. Waar kun je dan beter terecht dan bij de parfum specialist ‘Douglas‘. Niet alleen in de stad kun je bij ‘Douglas‘ terecht, ook op internet kun je shoppen.

3.  Seizoenkaart favoriete voetbalclub.

Als jouw Valentijn een echte voetbalfan is heb je hier het ideale cadeau. Het liefst missen ze geen wedstrijd en zijn ze er altijd bij. Met dit cadeau verover jij zeker zijn hart!

4. Cadeaukaart voor zijn PlayStation.

Een ideaal cadeau waarbij je het bedrag zelf kunt bepalen. Regelmatig kopen mannen iets voor alle spelletjes die ze spelen en jouw cadeaubon zal dan ook zeker helpen! En makkelijk te kopen want bij bijna elke supermarkt kun je deze halen.

5. Samen karten. (€15,-)

Een leuk cadeau voor zowel hem als jezelf. Eerst kunnen jullie samen gaan karten en achteraf kunnen jullie nog een drankje doen. Een geslaagde date night voor hem en voor jou.

– JF