Beste leerlingen van De Rooi Pannen Marketing en Evenementen. 

Dinsdag 4 en 11 februari om 09:50 gaan de leerlingen die KCC hebben (2A en 2B richting Cross mediaal) naar Omroep Brabant. Ze krijgen een rondleiding door de studio en de redactie in Eindhoven waar ze met eigen vervoer naartoe moeten komen. Daar krijgen ze een indruk van wat er allemaal achter de schermen van de tv-studio plaatsvindt en zien hoe radioprogramma‚Äôs worden gemaakt en hoe de omroep cross mediaal communiceert. Super leerzaam en interessant dus!   

De leerlingen krijgen ook een opdracht die ze na de excursie moeten maken. Na de excursie kunnen ze met de opdracht aan de slag want dat hoeft niet perse op school.  

Afgelopen dinsdag zou de eerste groep naar Omroep Brabant vertrekken maar na omstandigheden bij de NS is dat voor de meesten niet doorgegaan. Ze zouden namelijk veel te laat aankomen waardoor het eigenlijk geen zin meer had om de reis voort te zetten naar Eindhoven. Heel vervelend natuurlijk maar niks aan te doen.  Daarom wordt er voor de leerlingen die 04-2-2020 niet bij de excursie konden zijn wordt een nieuwe afspraak door school gemaakt zodat ze alsnog een rondleiding bij Omroep Brabant te krijgen.  

Voor de studenten die nog gaan: Heel veel plezier en neem op tijd te trein 😊