Jongens de uitvinding van de eeuw is gedaan! Hebben jullie ook wel is zo’n dag, zo’n dag dat alles lang duurt, mis gaat en niks mee zit. Zo’n dag had ik zeker weten vandaag ☹

Het begon al met dat mijn zusje heel de tandpasta had leeg geknepen en ik het dus echt met de ini mini laatste restjes moest doen. Vervolgens vloog ik met haast deur uit om er achter te komen dat de tank leeg was van mijn scooter… ughh. Daardoor op school 5 minuten te laat, dus dat werd een te laat briefje halen, weer twee trappen op en af. De gehele dag alleen maar de minst interessante lessen gehad, maar ik heb het weer overleefd. Weer thuis kwam ik erachter dat we niks in huis hadden en dus nog boodschappen moest doen, boringgg. Maarrr er was nog hoop voor de dag, want vandaag precies om 20.00 begon de kaartverkoop van het meest vette festival! Mijn vriendinnen en ik zaten er helemaal klaar voor, allemaal eigen laptop, andere wifinetwerken (want ja je weet hoe het werkt met die sites die overvol raken en alleen maar kunnen laden). Alleen nu komt het, dit fantastische festival had geen saaie langzame kaarten verkoop, nee, ze hadden een QR-code! Scannen vanaf je telefoon en gelijk kan je al je gegevens invullen en hupsakee klaar is kees. Het gemakkelijkste ooit! 

Ik zat na te denken wat je hier wel allemaal niet mee kan, uitnodigingen voor je 18e verjaardag, lanceringspagina van de nieuwste iPhone, kaarten van restaurants, ect. Ik wist dat het al wel eens gedaan werd, dat het echt zo gemakkelijk was, dat is nieuw voor me. Amazing! I love it! 

Wil je hier alle ins en outs over lezen, bekijk even deze pagina

https://rentman.io/nl/blog/7-tips-om-je-qr-en-barcodes-succesvol-op-te-zetten

B.E.