We staan te popelen om het rampjaar 2020 onvergetelijk af te sluiten en knallend het nieuwe jaar in te gaan. Helaas leven we in een vreemde tijd, een tijd waarin we elkaar niet allemaal kunnen zien. De corona-pandemie zorgt ervoor dat veel leuke dingen niet door kunnen gaan. Ook de feestdagen zien er dit jaar anders uit. Het kabinet heeft beslist dat er een vuurwerkverbod komt voor nieuwjaar. Daarnaast moeten we het feest vieren in kleinere groepen. Ik denk dat veel mensen leuke en creatieve ideeën kunnen gebruiken voor een geslaagde jaarwisseling, deze staan hieronder:

Zo sluit je het jaar goed af

  • Gezellig en gemoedelijk dineren; maak allemaal een deel van het menu of maak eigen pizzaatjes in een pizzaoven.
  • Online pubquiz; toch gezellig met je vrienden drinken en lachen via Teams of Zoom.
  • Eigen cocktails maken; op een creatieve manier genieten van een heerlijk drankje.
  • Filmavond; maak er een gezellige filmavond van via Videoland of Netflix.

Voor meer ideeën

Belangrijk is dat je het feest dicht bij jezelf houdt. Probeer samen met vrienden of familie het beste eruit te halen. Ook in kleinere groepjes en zonder vuurwerk kan het jaar 2020 goed worden afgesloten. Op zoek naar meer tips en ideeën? Ga dan naar de website van cloverjean. Voor meer tips en ideeën voor de feestdagen, ga dan naar TGIF pagina.

Alvast een geslaagd oud en nieuw en een gezond 2021!

W.v.T