De horeca is nog een tijdje dicht helaas… Veel ondernemingen hebben het zwaar. Hoe fijn zou het zijn als jij jouw locale ondernemingen kan blijven steunen, zonder dat je elke dag voor tientallen euro’s eten af hoeft te halen? Mij lijkt het een super goed idee als horecabedrijven online kookcursussen kunnen gaan geven. Ze kunnen de ingrediënten bij je bezorgen en jij kan ‘s avonds gezellig een kookcursus volgen. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn! 

Ben je benieuwd naar zo’n kookcursus?! Check dan snel onze website!!! Wij laten je zien hoe je een overheerlijke pokebowl maakt! 

Go & check it out!!! 

#food #gezellig #kookcursus #nietduur #leuk #bezigheidje #inspiratie #support #locals #supportyourlocals #ingredienten #bezorgen #afhalen #koken #wine #wijn #drankje #eten #lekker #vis #fish #pokebowl #heerlijk