Interview met mevrouw Sein over de Online lessen:

Corona was nog in volle gang alleen de echte lessen begonnen gelukkig weer. Dat was de situatie waarin dit interview wat je gaat zien zich in begon. Na al het videobellen in teams, de initialen van elkaar in het hoofd te hebben geprent, het in je bed liggen tijdens de lessen of een lekker ontbijtje tijdens de les, mochten we weer echt naar school.

Als ik voor me zelf spreek was dat een hele opluchting zo bleek ook voor mevrouw Sein.  Ik was vooral benieuwd naar het perspectief vanuit de kant van de leraren. Hoe hebben zij de online lessen beleefd maar ook hoe kijken ze er tegen aan voor in de toekomst. Krijgen we meer online lessen of zijn de reguliere lessen genoeg en het meest efficiënt. Om daar achter te komen heb ik geprobeerd goed door te vragen en aandachtig naar de antwoorden van Mevrouw Sein te luisteren.

Zo kwamen er verschillende dingen uit dit toch wel langdradige interview. Om er niet al te serieus op in te gaan dit voor sommige leerlingen toch wel saaie onderwerp in te gaan, heb ik er ook vragen tussen gestopt die een net iets andere draai geven aan het interview.

Wil je nou echt weten hoe het interview verloopt en welke vragen dit nou waren kijk dan het interview.

HM