Over een paar weken is het zo ver, dan gaan we op stage en zien we elkaar voorlopig, bijna of helemaal niet meer. Dat kan wel een goed afscheid gebruiken!
Door Corona maatregelen worden de afscheidsfeestjes helaas afgeschreven dit jaar, maar gelukkig zijn er nog veel meer oplossingen om op een leuke manier afscheid van elkaar te nemen.

Willem II

We zijn dit schooljaar begonnen in het Willem II stadion en hoe leuk is het om hier ook afscheid te nemen. De ruimtes zijn hier groot genoeg om met 30 mensen bij elkaar te mogen zitten en door de grote schermen kunnen we veel foto´s en filmpjes laten zien van alle leuke momenten die we samen hebben meegemaakt. Een ideale plek voor een goed afscheid dus!

Drive thru

We hebben drie jaar op deze school gezeten. In deze drie jaar hebben we veel leuke dingen met elkaar meegemaakt. Als afscheid is het leuk om deze herinneringen met z’n alle naar boven te halen door middel van een drive thru. We rijden een route met allemaal foto’s om ons heen. Tijdens de route komen we docenten tegen die ons toejuichen en waar we ook afscheid van nemen.

Online meeting

Als derde optie heb ik een online afscheid bedacht. In vorm van een quiz beantwoorden we vragen en weetjes over de afgelopen drie jaar. Iedereen kan vanuit huis deelnemen en elkaar online zien zonder dat we daadwerkelijk bij elkaar in de buurt zijn.

A.M.