Welkom bij de voorbeschouwing van de wedstrijd VVV Venlo – Willem II. 10 januari is het dan zover de wedstrijd VVV Venlo – Willem II, voor beide een hele belangrijke wedstrijden. Beide teams zitten in een vormdipje, waar dat mee te maken heeft weten we niet de meeste geruchte gaan over dat corona een rol speelt. 

VVV heeft wel een uitblinker dit seizoen die Willem II niet heeft maar die wel terug aan het komen is van een blessure. Bij VVV hebben we het doen over de Griekse topspits Giorgis Giakoumakis, op het moment van schrijven is hij de gevaarlijkste man aan de kant van VVV. Ook staat hij bovenaan het topscoorderslijstje van VVV en van de Eredivisie. Bij Willem II loopt alles niet zo lekker ze hebben het de laatste tijd lastig en het Willem II van afgelopen seizoen is nergens te bekennen. Hun nieuwe topspits is aan het revalideren van een middenvoetsbeentje breuk. Wriedt is op de terugweg en dat was in het voorseizoen de man van Willem II. Ik verwacht dat het een spannende wedstrijd gaat worden omdat beide teams willen en moeten winnen. Ook zijn dit leuke wedstrijden voor Willem II omdat zij beter voelen met de bal in de ploeg.  

Mijn einduitslag is 2-2, die van Mr Flipse is 0-2 overwinning voor Willem II. En Mr. Voets denkt dat Willem II met een 1-3 de wedstrijd uitspeelt. De 2 doelpunten van VVV gaan natuurlijk gescoord worden door Giakoumakis. En bij Willem II worden de goals door: Wriedt en Mike Tresor gemaakt. 

Hieronder maken we het nog een keer duidelijk wat wij verwachten van de teams en van de wedstrijd.