Ik kijk er alweer helemaal naar uit, om mezelf op en top klaar te maken, drankje van tevoren met mijn beste vrienden, op de fiets te stappen en in een grote zaal te staan, lekker vals mee te zingen op de meest heerlijke hits. 

Het feest van het jaar; De vrienden van Amstel LIVE zou eigenlijk vanavond plaats vinden, alleen corona had andere ideeën.

What to do now?

Ondanks dat je nu maar drie mensen uit mag nodigen en je die wel bekende anderhalve meter afstand moet houden, heb ik iets bedacht wat jij met deze vrijdag avond kan doen. Want corona of niet een vrijdag avond moet een fantastische avond blijven, waarop jij met je vrienden een de volgende saaie werk/school week weer mee door kan. 

Iedereen kent het spel 30 seconds wel, zo niet, dan leef je onder een steen. Een spel waar je met je vrienden mee kan lachen, gieren en brullen. Ik heb zelf altijd de tijd van mijn leven als ik dit spel speel. En nu dacht ik, 30 seconds + vrienden van Amstel daar moet ik iets leuks van kunnen maken. Daarom heb ik speciaal voor deze vrijdag een heel nieuw, cool en grappig, muziekspel gemaakt. 

Artiesten en nummers proberen uit te leggen aan je vrienden binnen 30 seconden, lastiger dan je denkt hoor! Ik heb een vlog gemaakt, waarin ik de challange aanga met mijn vrienden en ik kan je zeggen dat ik af en toe grandioos ten onder ging en ik heb dit spel gemaakt…

Heb jij zin om deze vrijdag avond als vanouds te beleven en te lachen, gieren en brullen met je vrienden? Downoad dit bestandje, je kan de kaartjes zelfs nog aanpassen naar je eigen smaak, knip de kaartjes en go get ready for an amazing Friday! 

B.E.