De nieuwe gadget waar veel mensen geïnteresseerd in zijn en benieuwd naar hoe dit product het oude overtreft, De langverwachte iPhone 14.

Dit jaar komen er vier nieuwe iPhone-modellen met veel veranderingen. Volgens Apple gaat het om de volgende toestellen:

6,1 inch iPhone 14

6,7 inch iPhone 14 Max

6,1 inch iPhone 14 Pro

6,7 inch iPhone 14 Pro Max

Nieuw design

De laatste keer dat het ontwerp van de toestel veranderde was bij de iPhone X in 2017. Het kreeg een mooi rand loos design , met een notch als vervanging van de thuisknop. Het scherm ziet er mooier uit en meer gevuld.

iPhone 14 met ProMotion

De ProMotion functie was alleen beschikbaar voor de iPhone Pro/Pro max. het scherm kan hiermee sneller verversen. Vooral bij het swipen en scrollen, waarbij het vloeiender uitziet en bespaart batterijen.

iPhone 14 camera

Sinds de iPhone 6s hebben de camera’s van de iPhones lenzen 12-megapixels. Zoals altijd zal Apple het vereenvoudigen bij het nieuwe toestel. Volgens Apple experts zal de Iphone 14 Pro-modellen beschikken over 48-megapixelcamera.

De kan is nog groter dat de geschoten foto’s beter zullen uitzien. Zoals bij sommige Android-telefoons zou Apple foto’s kunnen schalen, waardoor pixelbining word uitgevoerd op de foto

Eerste iPhone zonder poort?

Eind 2019 zijn er geruchten dat Apple van plan zijn om iPhones te maken zonder porten. Het afscheid van de Lightning-aansluiting komt dichterbij en dan is draadloos laden de enige manier om je telefoon te laden met behulp van Megsafe.

iPhone 14 release date: wanneer komt ‘ie uit?

De iPhone 14 word een grote creatieve upgrade. Het gedult van de fans word getest om vol te houden. Normaal kondigt Apple de nieuwe iPhones in september aan. Meestal gebeurt dat in de tweede of derde week van de maand, op een dinsdag.

De vrijdag na de aankondiging zijn de nieuwe iPhones te pre-orderen. Een week later worden de eerste modellen geleverd en liggen ze in de winkels. Als we afgaan op de afgelopen jaren, zijn dit de meest waarschijnlijke datums:

iPhone 14 aankondiging: dinsdag 13 september 2022

iPhone 14 pre-order: vrijdag 16 september 2022

iPhone 14 release date: vrijdag 23 september 2022