Wie is De Rooi Pannen?

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Hoeveel opleidingen heeft De Rooi Pannen?
VBO / MAVO SG De Rooi Pannen Tilburg biedt voortgezet onderwijs van het type “VBO / MAVO” met de denominatie “Bijzonder”. In schooljaar 2021-2022 telde de school 981 leerlingen. Er zijn 2 scholen met “SG De Rooi Pannen” in hun naam.

De Rooi Pannen telt de volgende opleidingen:

MBO Horeca

MBO vormgeving

MBO Handel

MBO Marketing & evenementen

MBO luchtvaartdienstverlening

In dit artikel ga ik het hebben over leuke nieuwtjes van de opleiding Marketing & Evenementen.

Ken jij ons al?

Nou dan zal ik het deze keer nog een keer vertellen.

Deze opleiding duurt 3 jaar.

In je 2de jaar ga je in het eerste half jaar stage en daarna een half jaar fysiek les.

In je 3de jaar en tevens je laatste jaar. Je begint het schooljaar met voorbereiden op je examen  wat je in December hebt. Dit is wel even aanpoten maar als je alles goed bijhoudt is het prima te doen. In Januari ga je stage lopen. Deze stage duurt tot juni. Deze stage mag je ook in het buitenland doen maar de meeste studenten blijven in Nederland.

Als je deze opleiding hebt gevold dan kan je daarna door naar de Buas in Breda.

Als je niet verder wilt studeren kan je aan de slag in de evenementenbranche.

Als beginnend medewerker evenementenorganisatie verdien je tussen de 1000-1500 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (situatie maart 2020).

Mocht je nog meer interesse hebben in deze opleiding dan verwijs ik je heel graag door naar de website: www.derooipannen.nl

Mijn naam is Michiel de Beer

Bedankt voor het lezen!