Op van ideeën om je weekend mee te vullen? 
 
Vanaf nu niet meer! Na het van deze blog weet je 10 nieuwe ideeën voor waarmee je je weekend kan vullen. 
 
Pubquiz met je vriendengroep 
 
Plan samen met je vrienden een avond waarop iemand een pubquiz gaat maken en de andere zijn de quizspelers. Wanneer iemand de vraag fout heeft krijgt hij/zij een straf, dat kan zijn een shotje alcohol of iets anders (ben creatief). Wanneer iedereen de vraag goed heeft krijgt de quizmaster een straf voor het verzinnen van een te makkelijke vraag. 
 
Leer iets nieuws 
 
Stel aan het begin van het weekend een doel dat je iets geleerd wil hebben en zorg dat je het aan het einde van het weekend kan. Dat kan een bepaalde oefening zijn of een deel van een taal wat je nog niet beheerst of niet kan. 
 
Maak een stedentripje 
 
Zoek naar een leuke stad of een plek waar je nog nooit bent geweest, en ga er alleen of samen met vrienden er naartoe heb ontdek alles over de stad en leer iets nieuws erover. 
 
Boek een weekendje weg aan het strand 
 
Zoek naar een leuk hotel, huisje of tent waarin je een weekendje op jouw manier helemaal tot rust kan komen of juist helemaal uit je dak kan gaan. 
 
Organiseer een leuk avondje voor familie of vrienden 
 
Nodig al je familie of vrienden uit en bereid een heerlijk diner voor ze voor en ga daarna met zijn alle iets leuks doen. 
 
Mini route trip 
 
Stap de fiets, auto of OV op/in, en maak een tripje langs meerdere steden. Dit kun je veranderen tot hoe je het zelf wilt. Doe het in een middag, dagje of zelfs meerdere dagen met overnachtingen erbij. 
 
Bootcamp 
 
Daag je sportieve vrienden uit om samen helemaal kapot te gaan in een bootcamp, en kom erachter wie het beste is van jullie. 
 
Natuurwandeling 
 
Ga naar het plaatselijke natuurgebied of eentje wat verder weg wat zeker de moeite waard is en kom daar helemaal weer tot rust. 
 
Bier/wijn proeverij 
 
Nodig je vrienden uit om samen bij een bedrijf of zelfs thuis een bier of wijn proeverij te houden. Bindt er een twist aan en maak er een quizje van. 
 
Indoor snowboarden 
 
Wil je graag snowboarden maar is het niet mogelijk in de bergen, dan kun je altijd nog in een indoorhal gaan sporten.